nrj & översovning

hejsan hoppsan allesammans :)
i fredags var det ju träning. första träningen på en vecka för mig, eftersom jag är sjuk. det gick väl sådär.. hostade som fan.. -.- sen på kvällen var jag bara hemma, pratade med clara & lovisa i telefon flera timmar, så det var väl ganska kul :)
på lördagen var jag hemma och typ fixade massa grejer. sen gick jag ner till centrum, bärande på mig stora tunga bag, köpte lite godis & åkte hem till clara :) jag droppade min bag där, julia kom typ lite senare & då blev vi skjutsade till tåget av ingela :) vi mötte 7 flickor där, orkar inte skriva vilka men dom vet vilka iallafall :) vi åkte in till östra station, träffade clara där och drog vidare till kungsträdgården. vi var typ där tidigt så det var inte så mycket folk. vi var där till 22.00, det var inte så jättebra tycker jag. thevoice var mycket bättre :)


men iallafall. då åkte julia och jag hem med tåg medans alla fick skjuts. vi gick hem till clara, fast vi hittade inte riktigt så vi fick gå runt en stund xD 8st av dom 10 som var på nrj skulle sova över. det var jättemysigt. vi åt upp mitt godis + 2 chipspåsar, & drack en massa läsk. vi somnade vid 3 haha, och dom flesta gick upp vid 10. det var bara julia som gick upp klockan 8, för hon hade b-lagsmatch med aik tidigt. alla åt frukost, utom julia då. sen drog jag hem. 13.30 åkte jag till ip för ikfrej skulle spela mot bollstanäs. det blev förlust. även fast vi ägde dom under hela matchen så blev det 3 snabba mål för dom i början. fast vi gjorde första målet iallafall :) resultatet blev iallafall 3-2 till dom. -.- när jag kom hem så duschade jag, och satte mig vid datan, som vanligt.. nu väntar jag på att marcus ska komma hem från träningen, så att vi kan äta middag. är skithungrig ;/ men nu pallar jag inte skriva mer. 
puss & kram <3

sjuk tredje dagen nu..

idag är ju då fredag, och jag är sjuk! usch.. är hemma från skolan för tredje dagen i rad nu.. jag är fan pissed på det..men allvarligt. nu bara för jag är sjuk, så kan jag typ inte träna & det är sista träningen innan matchen på söndag. och jag tänker fan spela då! så jag ska nog pallra mig ner till träningen iallafall :) men iallafall. det är tråkigt att vara sjuk. jag saknar mina kompisar nu :/ just för tillfället håller jag på med facebook, skriver på denna blogg, playahead & så kollar jag på piercingar. jag vill ju då ha en navelpiercing som alla redan vet :) men mamma låter mig typ inte ha det förrän jag är 18 och myndig :( det suger.. men nu ska jag gå, ska äta frukost :)
kramis / E

header

asså jag pallar fan inte göra ny header varenda gång jag bara vill byta 1 av bilderna.. suck.. det är irriterande & jobbigt, för jag är typ den lataste som finns på denna jord.. så det är därför som det alltid är samma bilder och dom nuvarande bilderna är förövrigt skitgamla..