kvarnbadet

igår kväll klippte jag mig, det blev lite för kort om man säger så. men var verkligen tvungen att få bort det slitna :/
sen direkt efter kom hanna vi tittade på allsång på skansen med mamma, hahaha det är ballt :)
sen satt vi typ mest vid datan och nördade oss framför playahead, tihi det gör jag ofta xD efter typ 2 timmar så kollade vi på sex and the city, fast bara ett avsnitt för vi missade det andra. sen sov hanna över, det blev inte så jättesent, men jag var ändå helt död imorse. och jag fick ett sms vid typ lite över 8! :O det smset väckte mig, bläähä! :(
sen idag så har vi typ varit och badat en timme på kvarnbadet. det var massa folk där. jag träffade min klasskompis, kalle fast jag sa inte ens hej till honom, hahah.
sen nu så är vi bara hemma, vi gör ingenting. hanna ska hem snart tror jag.jag är ganska hungrig xD
puss& kram / E

täbycentrum

nu har mamma och jag varit och shoppat lite i täbycentrum. vi skulle egentligen gjort det igår, men då orkade jag inte..
marcus var hundvakt, och han orkade inte vara det så mam & jag fick åka hem tidigare.. men vi köpte iallafall det här; jag fick två t-shirtar & två linnen & ett par skor + 150kr kontantkort till mobaajlen :) mamma köpte bara en tröja..
sen fick jag en glass också, tihi mamma är såå snäll mot mig :)
nu sitter jag bara här, och nördar framför datorn.. som vanligt..  jag hoppas att hanna ska komma hem till mig ikväll, så jag får lite sällskap (a) sen ikväll så ska jag också klippa mig :) vet inte riktigt hur det blir, men det blir nog bra. om det blir helt misslyckat så gömmer jag mig ändå i kreta en vecka :)
nu har bästevän julia lämnat mig i en vecka :/ hon är i barcelona nu, hoppas hon får det mysigt där iallafall :)
men nu ska jag gåå, det är bara att slå en liten pling om du vill ses (a)
och, så att alla vet. så har jag INTE härmat www.kollasuw.blogg.se med bigkiss & bamsekram!
kramiskramis <3

godnatt

jag är skittrött. jag var vaken till halv 6 i morse, sen väckte mamma mig vid 9.. aah snark!  vi skulle åkt till täbycentrum, men jag orkade inte det, så vi ska göra det imorgon istället :)
idag har jag typ inte gjort speciellt mycket. har kollat på 2 filmer, sovit lite i soffan och varit hundvakt..
nu ska jag gå och titta på teve i min säng, för några av marcus kompisar ska komma hit, och då vill inte jag störa :) visst är jag en snäll lillasyster (a)
BIGKISS / E