söndag 30/11-08 ; 1:a advent !

idag är det ju första advent, som alla vet. jag vaknade vid 11 av storebror som väckte mig. vi hade adventsfrukost & tänte ljus och sånt. ganska mysigt  sen satte jag mig vid datan, orkade inte ens klä på mig. vid kvart i 2 åkte jag, mamma & cessie till min moster. det är typ tradition att vi binder varsin dörrkrans där varje år. vi drack glögg. min kusin var också där  sen satte jag mig i en filt i soffan & tittade på Eragon. den filmen är faktiskt jättemysig, jag älskar typ fantasy  sen så fikade vi, sen åkte mamma, jag & cessie hem en stund efter att min syster kommit. det är ganska mysigt att vara där under advent. nu börjar man verkligen känna julstämningen, tycker inte ni det?  nu kan jag inte skriva mer, för jag ska äta. skriver i morgon igen tror jag. puss

lördag 29/11-08 ; filmkväll med b.vän

i lördags vaknade jag vid 10. mådde inte speciellt bra, hade sjukt ont i magen sen runt kvart i 11 ringde louise. vi skulle ha åkt till stan och sett Twilight på bio ( trots att den är från 15 ) men hon sa att hon var sjuk så det blev itne som vi hade tänkt. istället tvättade jag bort mitt smink väldigt fort och la mig på sängen. jag kräktes vid halv 12. 3 gånger spydde jag. usch fyfan ! sen vid 12 somnade jag i min säng. mamma fick lägga en fuktig trasa på min panna, för det har lovisa lärt mig att man ska jag vaknade vid 15.10. då mådde jag som tur var mycket bättre tog en dusch, åt en frukt sen drog jag till julia. hon skulle vara barnvakt & ville ha sällskap. det var jättebra att hon ville det, för vi har inte träffats riktigt likamycket som vi brukade förut så jag åkte dit, & kom dit vid typ 5. lukas satt och tittade på en film, så vi typ snackade en stund bara. sen gick vi ner och köpte pizza. det var ett skitskumt sällskap där. alla hade typ asfula hattar på sig. en tant hade t.ex en älg på sin hatt, och en annan gubbe hade en skithög lila hatt. hmm freaky? medans vi väntade på pizzorna så gick vi till statoil & köpte cider. mums vi satt i soffan & åt pizzan. det var jättegott, fast jag orkade inte hela. sen såg vi Saw 5. likas var på övervåningen & såg Ett småkryps liv. filmen var väldigt läskig. vi låg typ i varsin filt & höll varann i handen och sånt..image9filmen slutade jättekonsitgt, så det måste fan komma en till efter den ! när filmen var slut så satt vi och snackade, sen följde hon mig till bussen. jag kom hem vid halv 12. då gick jag och la mig direkt efter att jag tagit bort mitt smink. hade fått sån jävla äcklig mensvärk igen..
det var iallafall jättemysigt att vara med bästis, vi är inte med varann så ofta längre

fredag 28/11-08 ; hah , garv

i fredags hade vi klassmiddag för föräldrarna. vi lagade pastasallad & bakade kakor. jag var där från halv 3, först dukade jag med felicia, alfred & pontus. sen när det var klart så hjälpte jag till att skära kakan. sen så vid typ 9 eller något så var allt städat och fixat. jag, ebba, louise, astrid, lovisa & melanie gick mot astrids hus. julia & clara ville vara ensamma hos clara, så dom var inte med. vi träffade kalle, nyberg, marstorp, christian & danne. vi gick hem till lulle. där körde vi charader & sen lite sanning & konsekvens. hahah, det var faktiskt jättekul x'D jag kom hem vid typ 12. gick & la mig vid typ 1.