onsdag 15/7-09 ; min dröm

Haha, inatt drömde jag en väldigt skojig dröm.
Den handlade om mig och Marcus, och vi serverade mat från McDonalds, på en väldigt konstig uteplats. Vi var tvungna att ha varsit röd/gult förkläde och röda tights, sen en vit skjorta upptill. Såg sjukt ut ;P Sen så helt plötsligt kom det inga folok längre, och det var massor av barn där, och då satt jag helt plötsligt i lekhagen med dom, iförd blöja och haklapp! Hjälp liksom, såg ut som en stor jättebebis ;S Sedan helt plötsligt var det massa folk där igen, och vi fortsatte servera. När jag serverade ute vid vattnet så såg jag Melanie gå balansgång på ett räcke precis vid vattenkanten. Och sen plums, så låg hon i vattnet xD Gud vad jag skrattade, kommer jag ihåg. Sedan när jag gick upp mot restaurangen igen såg jag en lång, tjock farbror stå och kissa  några meter bakom mig. USCH, säger jag bara! Såg hela hans snopp, och fy vad äckligt..

Knäpp dröm va? ;D

onsdag 15/7-09 ; konfaträffen avklarad

Idag var det konfaträff, det stod att det skulle hålla på jättelänge, men det gjorde det inte. Det vi gjorde var typ bara att skriva vår längd på en namnlapp man fick och sen sätta den på en del av en tavla, höger för södra och vänster för norra. Sen fick vi lite information om lägret och dopet och imorgon och sånt. Alla i gruppen var jättebruna! ;P När jag kom hem satt jag med familjen när dom åt frukost, samtidigt som jag åt en glass. Sedan la jag mig i soffan i teverummet och läste. Grejen är att alltid när jag läser så somnar jag. Jämt! Sist jag inte somnade när jag läste en bok var typ i februari, då jag läste alla Twilight-böckerna. Två a v mina Twilight-böcker är hos Hanna ett tag nu, hon har blivit helt förälskad sen jag sa åt henne att läsa den första boken ;P Bra Hanna! Nu borde jag gå och packa, har inte ens börjat :S Vet inte vad jag ska packa i, och hur mycket jag ska ha med mig :S Snart ska vi äta grillmiddag, med den otroligt goda bearnaise-såsen, som jag fullkompligt älskar, den är nog lagom nyttig? ;S Vi ska ha myskväll sen, jag, mor och bror, eftersom jag åker bort imorgon. Klockan 12 går bussen, ska bli jättekul :)
Ni får ha det bra, vad ni nu gör, i två veckor framåt nu :)
Pussigull <3

onsdag 15/7-09 ; snart konfaträff

Idag, eller igår, beror på hur man väljer att uttrycka sig, var jag iallafall med Hanna. Jag hade sovit över där, och vi åt pannkakor till frukost. Sedan la vi oss i soffan och tittade på Love Actually, den är så bra, men lite seg :/ Efter det såg vi Harry Potter 4, som är sjukt bra. Den vackra Twilight-pojken Robert Pattinson är med i den, fast han ser ut och låter annorlunda. Sedan gick vi en lång promenad till Erikslund och tillbaka. Vi handlade lite där. Vi gick då ungefär 5km, duktigt va? När vi kom hem så åt vi mat, pasta carbonara. Sedan tittade vi på Titanic, som är en av mina älsklingsfilmer. Den är så himla sorglig, gråter fortfarande när hon tar farväl av döde Jack Dawson i vattnet och musiken börjar spela, trots att jag sett filmen över 50 gånger.. Sedan vid 00.30 åkte jag hem. När jag var nästan framme vid mitt hus så hände något jätteläskigt. En kille stoppade mig, han var väl ungefär i 18-19års åldern, och frågade mig om han kunde få en cigg. Jag svarade att nej tyvärr det kunde han inte få, för jag röker inte. Sen vände jag mig om lite, och då såg jag typ hans kompis komma gående ljudlöst mot mig, snacka om läskigt! shit vad rädd jag blev :S
Imorgon har jag konfaträff inför lägret på torsdag. Det ska bli jättekul, för jag tycker om min konfirmationsgrupp ;D Plus att jag itne ahr träffat Ebba på evigheter, så det ska bli skitkul att få träffa henne igen! ;D Sen på torsdag åker vi ju till Karlberg, vilket också ska bli skoj ^^ Nu borde jag egentligen sova, fast jag ska titta på Lilla Sjöjungfrun. Den är så bra! ;D
Puss på er ;D

Jo juste förresten, jag har skadat mig på ett väldigt sjukt sätt. Jag stod uppepå en typ meterhög stubbe, och sen skulle jag hoppa ner. På marken växte det jättehögt gräs, så man såg inte marken typ. Så jag hoppade ner, helt normalt. Det sjuka var att jag landade på typ en stor rot, eller, en del av roten åkte in i mitt vänstra smalben, och det gjorde djävulskt ont. Låg typ och skrek. Så nu har jag ett hål i mitt ben, ser typ ut som en skottskada. Som blöder extremt mycket, och gör så jag inte får nudda mitt ben med något, samt ha typ jeans. Tack roten!!

Pussigull <3