onsdag 30/9-09 ; Utmattad!

Hej bloggen. Nu har ju praon börjat, och jag praoar som kock på nygårds värdshus. Helt sjukt att jag är kock! Trodde jag skulle få servera. Det är jag där, såklart, sen är det då en grym kock. Han är från skåne och pratar väldigt charmigt. Sen är det då min handledare, som är chef över stället, och han är jätteduktig på det mesta. Från början var han kock. Daniel, kocken, tycker att jag är jätteduktig, vilket jag är stolt över för det är svårt i köket, vet itne hur många gånger jag har skurit, skalat mig i fingrarna och bräntmig på det varma diskvattnet :/ Men Daniel kanske säger till Kenneth hur duktig jag varit, som sedan leder till ett jobb (a) Hah, man kan ju alltid hoppas. Imorgon har jag träning, och det ska bli roligt :) På fredag ska jag jobba lite längre hade jag tänkt, eftersom jag inte är där på måndagarna. På lördag har vi någon hemlig laggrej, scaary ;) och sedan lunch med laget. På söndag hade jag tänkt att bara sova :) SÅ SKÖNT !
Nu ska jag sova, ska upp halv 7 imorrn, pussigull <3

söndag 27/9-09 ; kryssning och tjejkväll

Tjenixen :)
Nu har jag varit på kryssning med släkten på mammas sida. Vi firade ju Tusse som blev 60 år i fredags, vilket var väldigt lyckat. Alla var väldigt glada, och det var trevligt att vara i Helsingfors en dag ^^ Där var vi i Tempelkyrkan, som är en kyrka med tyo klippväggar, eller det är i ett berg, och sedan var vi på Finlands nationalmuseum, sjukt kul! ;D Fast alla var inte med där, det var bara jag, syster, mor, moster och systers pojkvän med där ^^ Jag såg jättecoola militärgrejer, sådana som man sätter på uniformen ^^
Vi kom hem till Stockholm igår på dagen, och vid klockan 4 spelade jag match. Det blev 0-0 mot Enebyberg, vilket gav oss en tredjeplats i serien. Nästa år kommer vi spela i f18 serien, vilket inte är överdrivet kul.. ;P
På kvällen åkte jag, Melanie, Victoria och Emma hem till Julia i Solna. Ebba, Lovisa och Louise var redan där. Emma och jag åt varsin pizza, sen satt alla och snackade och tog det lite lugnt. Jag, Ebba och Louise tittade på Supersugen vid klockan typ.. ingenaning, halv 1 kanske. Louise och jag sov en stund under filmen, som var ganska pervers ^^ Vid 5 gick alla och la sig, det vr väldigt mycket flickor som sov där, så det blev rätt trångt. Melanie och jag delade på en ganska liten säng, och Julia sov på två täcken i samma rum.
Alla gick upp vid halv 11, då var jag dödstrött. Vi åt frukost och såg Angus, Thongs and Perfect Snogging. Den är alltid lika söt :)
Sedan åkte några hem med Louises bil, och resten åkte med Victorias bil.

Nu sitter jag här i sängen, skriver på detta och ser Herkules på bärbara dvdn. I CAN GO THE DISTANCE är det just nu ;P Så fina låtar :) Nu ska jag ladda in lite bilder från kameran, sen sova en stund. Min prao börjar inte förrän på tisdag, för de har ignen verksamhet på måndagar, så jag är ledig imorrn ;D YAY!

Pussigull <3