Näst sista..

Jag har inte skrivit på en vecka, och jag har inte kommit på någon bortförklaring heller. Bara inte orkat, typ :)
De senaste dagarna har jag i alla fall tittat på Grey's Anatomy (TACK ISABELLE) och disneyfilmer jag fått av min syster i julklapp. Ikväll blir det nog ett avsnitt Grey's samt Aladdin :)
Jag och mamma tittade på Eclipse idag. Hon tycker om den serien lika mycket som jag gör :) Filmen är lika bra som första gången, även fast jag tittat på bara Jacobs del och Edwards del också :) När jag såg den med mina systrar (26 & 28 år gamla) sa de hela tiden saker som:
VA? Är han 92a?! Han har ju typ huvudroll! Fatta Sara, en 19 åring! 10 år yngre än du, var är världen på väg..
Jättekul!

Juste! Jag har även varit på bio med Astrid :) Vi såg den nya Narnia, tror den heter Prins Caspian och Skeppet Gryningen. Den var mycket sevärd! ;D Eustace var väldigt gullig också! Det satt dock en familj supertjockisar framför oss, lite snuskigt att de satt och smaskade och så... ;S

Förresten så var jag och Sara på Ikea idag. Vi köpte skrivbord, en förvaringskorg, skrivbordsstol och en tavelserie. Tror nog det blir superfint! :D Fick ju VÄRLDENS ABSOLUT MYSIGASTE överkast/filt. Den är från Norge (Som för övrigt är världens mest berömda land för varma saker, t.ex. sockor, tröjor och filtar. Visste ni det?) och är beigevit. Först är det flis, och sedan är det fuskpäls som ser ut som en isbjörns. Skitmufflig!! Miicket nöjd!

Imorgon blir det upp tidigt, åka till Täby Centrum, försöka hitta en klänning/något annat elegant tills kvällen. Sedan hem, fixa möblerna, fixa i ordning, handla och åka till Vic. Jag, Julia, Carro och Astrid ska fira där, sedan sover alla -Astrid över :) Ska bli riktigt trevligt faktiskt! :)

Nu ska jag sova, nattinatti!God Jul.. eller?

Jag har inte skrivit på ett tag men det är för;
1. Jag är stressad.
2. Jag har rusat runt och köpt julklappar.
3. Mamma bröt handleden igår, så jag och Therése satt på akuten i många timmar (7)
4. Jag var hos läkaren i morse, tog en pissond spruta och skar upp tånageln. AJ.
5. Jag och Therése har städat hela huset + hämtat Sara, trots extremt trötthet och värk.

KUL JUL!

Det var mina dagar i punktform. Yay. Jag gillar julen! Slår just nu in mina presenter, och konstaterar att jag har glömt köpa en riktig present till Marcus. Har bara skojpresent..
Ska strax lägga mig i soffan och titta på Sagan om Konungens Återkomst med mina systrar. Det ska bli mysigt :)
Byebye!

Jag älskar att jobba

Jag jobbade igår. Men först fikade jag med Melanie efter skolan :) Hon fick jullov igår, precis som ALLA skolor förutom Dagy..! Det var lite myspys att träffa henne :)
Var på jobbet vid 4, och gick därifrån vid klockan 1. Sjukt segt att det bara var typ 10 pers kvar en hel timme -.-
När jag kom till busshållplatsen åkte bussen precis, så min skulle gå 30 minuter senare. YAY tänkte jag.. Bestämde mig för att gå hem istället, och så blev det. Jag gick/sprang 8km i natt, förstår ni vad stolt jag är eller?! ;O Kom hem 02.10. Det är p.g.a en person, han får mig träningssugen av någon konstig anledning. Det var även p.g.a. honom jag var superduperglad igår. Helt sick..

Idag så fick jag åka hem tidigare från jobbet. Skulle jobbat från 13.30 - 00.00, men fick åka hem 20.00. Min näsa började nämligen blöda kraftigt, vilketinnebär att min kropp nu har sagt till att den inte klarar att jobba så här mycket. Den är överansträngd. Så min chef skickade hem mig :)

I morgon jobbar jag från 11.30-15.00, därefter ska jag direkt hem till Astrid :) Ska sova där, och sedan åka till skolan på måndag. Det ska bli jättemysigt! Första gången jag sover där.

Nu ska jag fortsätta titta på Grey's Anatomy, innan jag tar en tidig nattning. Godnatt!