Den biologiska klockan tickar..

Idag har jag träffat Melanie, vilket var underbart! Först var vi hemma hos hennes far, där hennes sjukt söta lillasyster var! Hon är 2,5 veckor gammal, och så pytteliten att jag knappt vågade hålla i henne! 1,5 av min tumme är liksom hela hennes arm. Det kändes jättekonstigt att hålla i en så liten krabat, men det var jättemysigt också. Hon var så varm och gosig :) Jag vill också ha en lillasyster! Längtar efter tiden då jag ska få barn.. Lova, Linnéa och Isac ska de heta! Fina namn va? ;D
Iallafall, sen gick jag och Melanie och hyrde en film. Båda två fastnade för samma film, en typisk oss var det. "Babysitter wanted" hette den ;P Den var väldigt udda, men rätt.. inte bra, men okej ^^ Att se film med Mels var liksom, precis som den gamla goda tiden :) Det har känts som om glidit ifrån varandra, men idag kändes allting precis som vanligt. Jag tror verkligen att vi kommer hålla kontakten jättebra!
När jag kom hem rensade jag hela min bokhylla, la gamla böcker i kassar som skulle upp på vinden. Sparade hela samlingen "Tvillingarna" som är ungefär 30 böcker :) Jag tror att min rum kommer bli grymt, i morgon ska jag möblera om lite :)
I morgon ska jag även shoppa med min bror. VI ska in till Södermalm och titta i Second-handbutiker :) Sedan ska han hjälpa mig hitta en väska. Vi får se hur det blir med den saken.. ;P
Nu ska jag i alla fall sova, nattinatti!


Love,
Ellen.

Ellen goes 6 år igen..

Jag och Pommeline ska till Junibacken idag! Jag har inte varit där på år och dagar.. Det ska bli superkul! Jag älskar Astrid Lindgren-sagorna, nästan lika mycket som jag älskar Disney! Har aldrig riktigt lämnat det stadiet (:
Nu måste jag verkligen sova, har haft en jobbig dag. (bestående av 4 filmer och en hel del latande..) Pusspuss!


Love,
Ellen.

Härliga tider..

..speciellt för blommorna! Det ösregnar, verkligen VRÄKER ner, och då mår ju blommorna bra. :) Idag var mamma och jag och köpte färg till mitt rum. Det var ganska svårt att välja nyans, men eftersom Marcus valde beige till sitt rum så valde jag en brun. Den blev ganska ljus ändå så det blir nog jättefint på fondväggen! På de andra väggarna valde jag en varm vit, gräddig färg. Jag tror det kommer bli skitsnyggt! Sedan ska mamma och jag åka till Ikea och köpa sängöverkast, massa mysiga kuddar och sånt. Kommer bli superbra! Nu ska jag sova, ska nämligen upp och jobba i morgon medan mamma målar i rummet, haha. :)
Godnatt på er!


Love,
Ellen.