Min allra finaste Schmel !

Fick ett sms för någon timme sen där det stod:

"Men ååååh Ellen!!"

Jag svarade:
"Vadå? ;O"

Fick svaret
"Varför är du så jävla bäst?
Älskar dig <3
"


Det är sånt jag blir så sjukt glad av! ;D Så out of the blue också! ;P
Jag älskar dig också Melanie ^^

Halloween

Jag såg att jag inte har skrivit om min vecka. I korta drag; träning, 2 ledarutbildningsgrejer och skola. Har inte haft så mycket tid till annat ;P
I går träffade jag Melanie efter skolan. Vi gick till Täby Centrum, där jag köpte en parfym. Det blev Hypnotic Poison, från Dior. Den luktade lite vaniljaktigt :) Hugo kom hem till oss vid klockan 5. Han och Marcus skulle skära pumpan, som faktiskt blev rätt fin. Mel och jag gjorde ingenting, pratade lite. Sedan fixade vi skräckfilmer, REC & Catacomb. De var sådär.. ;/
Vi åt en mysig Halloweenmiddag. Håkon & Therése är hemma från Norge just nu, så det var trevligt :)
Vi åt MASSA godis och chips och läsk tillsammans med REC, Catacomb och Taken. Den var faktiskt jättebra, ovanligt för en actionfilm. Sedan gick Mel & jag och la oss, klockan var väl runt 01.30.. Vi åt frukost vid 10, sedan blev Mel hämtad. Jag tittade lite på Bröllopsfotografen med Håkon & Therése, men den är så himla tråkig, så jag gick upp och la mig. Somnade vid klockan 3, och vaknade vid halv 8! Hur kunde jag sova så länge? Herregud.
Åt middag, och la mig i soffan och tittade på En Djävulsk Romans & Tre Systrar & En Mamma, med mamma och Sara. Båda filmerna är rätt mysiga :) Nu ska jag sova, ska träna med älskade Amanda i morgon, blir skoj!
Tjingeling!

DÖD.

Min mobil har dött, allvarligt talat. Eller, Marcus spillde vatten på den igår, så den blev plaskblöt, och nu går det itne att trycka på 2, 3,8 & 9.. Men det är inte hans fel, den var rätt krasslig innan också :)
Det sega är bara att ingen kan nå mig, och eftersom jag inte kan allas telefonnr i huvudet, kan jag inte nå någon annan än min mamma.. Hurra! -.-
Förhoppningsvis fixar jag det inom en snar framtid (eventuellt med bidrag från min mamma) men då blir det inte den där älskade iPhonen precis.. Menmen, en skruttig telefon är i alla fall bättre än ingenting alls! :)
Jag har varit hemma idag, för jag är sjuk. Ikväll måste jag dock gå på ledarutbildning, för jag behöver verkligen steg..!
Nu ska jag strax äta middag, sen åka.
Ni kan som sagt inte nå mig på telefon, utan bara facebook ^^
Tjingeling!