Valborg

Sitter på bussen på väg hem från jobbet och känner mig gammal.
Framför mig sitter två halvfulla studenttjejer med de knallrosa overallerna och dricker cider. Hela bussen luktar öl. Papper ligger sönderrivna över hela golvet.
Känner mig plötsligt väldigt gammal. Kanske för att jag aldrig har suttit 16.50 på en buss med alkohol i handen, inte ens under studenttiden..

Vad händer?

Jaa, vad händer i mitt liv just nu? Inte mycket ska jag berätta..

Blev precis lvl 80 på wow, coolt va?
Försöker hitta någon att resa med på Kristi himmelsfärd. Det går uselt. Vill verkligen inte resa själv, samtidigt som jag verkligen VERKLIGEN vill resa bort, och jag kan inte resa i juni. Om jag inte reser dagen efter Danderyds student.. Vem vill resa då? INGEN.

I morgon ska vi sjunga in våren på skolan. Jag börjar egentligen 10, men halv 10 sjunger skolan så tänkte vara med då. Sedan är det vårshow (talangjakt) hela dagen typ. Mysig dag! :)

Det är ju Valborg, årets största supardag som jag hatar, och i år har dessutom Amanda mösspåtagning. Superkul för henne, men det gör att jag inte är astaggad på att gå ut den dagen. Känner lite att de som är ute firar studenten, och där är ju inte jag nu, alltså inte riktigt min dag att fira. Äh, fattar knappt vad jag skriver..