Hemma igen

Jag är nu hemma efter en oförglömlig resa med 16 andra tjejer. Trots att det var vid ett par tillfällen lite jobbigt att vara så många så höll vi sams hela tiden. Den här resan ahr varit fantastisk; god mat, sol och bad, fest och fina vänner. Allra jobbigast på resan var dock de andra tjejernas instagram-mani. Överallt som vi gick lät det "Vad är wifi-lösen?" Väldigt trist att i natt säga hejdå till de som jobbade där, vi hängde väldigt mycket med dem.

Nu har jag firats med tårta och presenter eftersom jag fyllde 20 i onsdags då vi var borta. Fick en väldigt vacker ring som jag älskar, bild kommer senare.

Dags att lägga tvätt, sedan lägga sig i sängen med Blixten (min dator). Som jag har saknat honom och Agda!!

Skyndaskynda

Håller just nu på att fixa iordning mig, nya svarta långklänningen ska på samt smink co hdet sista ska ner i resväskan. Efter det bär det av till Didds, för att sedan möta alla tjejrna på Arlanda. Vi ska till Kos i en vecka. Totalt blir vi 17 stycken. Det är typ en hel armé av tjejer. Wow. Vet inte ens vilka som ska dit. Men shit vad kul allt ska bli!

Händelserik dag

Nu så ska jag snart upp igen för att hoppa i duschen. Första dagen på sommarlovet (tiden mellan mina kontrakt) spenderas med älskade Didds som fyller 20 år. GRATTIS! 
Hon ska ha brunch för ett par kompisar, sedan ska hon och jag åka in till stan för lite last minute shopping inför resan. Jag är brutalt taggad men oh så oredo (??). Måste köpa massor av saker. Jaja.

Mamma åker till landet imorgon, sedan reser jag på söndagkväll. Hoppas innerligt att Macke väljer att vara hemma mycket då jag hatar att vara själv.

Game of Thrones, sista avsnitten, what's up Tyrion säger jag bara.

Nu - off för att bajsa.