PS.

I Norge har de en lag att man måste vara över 20 år för att få dricka 20% sprit. Alltså får man som 18-19åring bara dricka cider, öl och vin. Klubbarna orkar inte hålla koll på vem som dricker vad, så i princip ALLA ställen har stenhård 20årsgrej. Macke och jag satt på tgi's en stund, blev inte ens leggade i baren. Sedan började 2 vakter sitt skift utanför så när Macke snackade med dem så fick han veta att det var 24 år där. Jag satt lite gömd bakom en pelare och det var okej eftersom de i baren höll koll på oss.

Dock finns det typ bara ett ställe med 18årsgräns, en karaokebar, och den är tydligen rätt dräggig och dyr eftersom den får alla kunder iaf.

Dit gick vi inte utan vi träffade ett par svenskar så vi satt med dem på en uteservering till ett hotell. Rätt mysig kväll!Jahapp..

Ligger på den stora madrassen och kan inte sova. Vaknade 07.15 av strålande sol utanför fönstret. Känner av huvudet om jag spänner halsen eller ställer mig upp, och hostar rätt mycket nu. Vad ska man göra tills de andra vaknar? Varför vaknar jag så tidigt på morgonen, både idag och igår? SUCKS.

Oslo-update!

Ska alldeles strax gå ut på balkongen och se ett avsnitt Awkward eftersom det är så varmt inomhus.
När vi kom in efter dagens lilla shopping på stora shoppinggatan (resulterade i 2 korta byxdressar och 1 linne)
la sig alla tre på sängen och dog. Så fint väder och allt, plus att jag har blivit förkyld så en nässpray fick också inhandlas.


Ikväll ska vi äta lite gott och dricka lite vin. Inte för att jag tycker om det speciellt mycket men det är en skön grund då Marcus och jag funderar på att gå ut och ta en öl vid Akker Brygge, som är Vaxholmsliknande. MASSOR av barer och sånt ligger i en hamn. Dock är det stenhård 20års-gräns, men det kanske mackes kompis skulle lösa genom att vi fick sitta vid hennes bord, för hon jobbar på en populär bar där. Får se.