Flöt som en kork


 
Den här veckan präglas av dykning för mig. Jag ska ta Advanced Open Water-cert samt ett torrdräktscert (vilket gör att jag kan dyka året om). I tisdags var det teorikväll med gruppen. Den är väldigt skön för övrigt! En pappa och hans som (97a) samt en latinokille som pratar oavbrutet. Härligt gäng med lilla Ells som ensam tjej. Skönt när man ska byta om och så..

Idag var vi i poolen för att testa dyka med torrdräkterna. Det finns nämligen lite andra tekniker som ska tillämpas då. I salen där dykpoolen var så var det 30 grader varmt. Där stod jag med träningskläder på, och senare också en torrdräkt, viktbälte och hela västen full med slangar. Inom 3 minuter rann jag så mycket på kroppen att jag var alldeles blöt i nacken. OFRÄSCHT.

Väl under vattnet hade jag så fruktansvärt kul!!! Alltså wow. Jag var smidigast av alla (kanske för att jag är minst storleksmässigt) och man skulle stå på huvudet och göra kullerbytta och sånt för att få bort luften ur benen. Det var så roligt!! Då flöt pappan och hans son upp med fötterna före och sedan låg de där vid ytan och guppade med huvudet möt botten. Skrattade så jag fick vatten in i munnen. 

Allra roligast var nog att ligga uppe vid utan med västen bortplockad men helt uppblåst dräkt. Tänk er sumodräkterna man kan köpa. Kunde knappt röra armarna. 

Kommentera här: