On the road again


Sitter just nu i bilen på väg hem från Kläppen. Har inte orkat ta ur flätorna från igår, därav fågelboet. Har haft en jättebra stund här uppe. Igår åkte vi dock inte jättemycket, bara på förmiddagen. Hann trots den lilla stunden ändå vurpa med huvudet före vilket resulterade i en generad Ellen och en väldigt ledsen vänstertumme.
Dag 1 i Kläppen - överlevnadYes, två välbehållna tjejer efter massor av timmar i skidbacken här i Kläppen. Jag dör i benen och knäna. Fy farao vad trött jag är i både kropp och knopp. 3 fall senare varav 2 var när jag gick av liften, så lever jag. Tappade dock bort mig så Fabian (Annas lillebror) åkte och letade och personalen anropade på radion och hjälp vilket pådrag. Men jag stakade mig lugnt och stilla fram vid bilvägen. 

Tung i huvudet och varken lukt eller smak kvar vilar vi nu innan afterskin. En lyckad dag helt enkelt! (Dock var Anna och Fabian milslångt ifrån mig kunskapsmässigt)

Le trip

Nu sitter Anna och jag på bussen upp till Kläppen. Inte riktigt som vi hade tänkt oss, med film och godis. Nähä du, istället sitter vi med varsin härlig resekamrat. Jag har lyckats sova i cirkus 1,5h, så nu har jag lämnat ifrån mig datorn till Annz så hon också får lite underhållning. Bara 3,5h kvar!!