En update

Jaha, dagarna går och ingenting skrivs här. Förmodligen för att det inte händer så mycket intressant just nu. Jag jobbar på som vanligt, där kan vi verkligen snacka om att dagarna bara går som på rutin! I torsdags åkte jag till mitt dykcenter på Kungsholmen tillsammans med Anna för att betala min dykkyrs. I slutet av April ska jag nämligen gå Advanced-kursen samt ta torrdräktscert. Är meganervös redan nu eftersom jag inte har någon jag känner med mig och det är 6st dyk, men det ska nog gå bra. Spännande att dyka i mörka Östersjön!


Ikväll ska jag gå ut med Anna och Sekten (alltså Amandas tjejgäng som jag har nästlat mig in i). 
Will be awesome! :)

Någon som vill leva livet med mig?

Jag är efter alla andra. Förra året sa typ alla "jag vill backpacka och se världen!" "jag vill volontärjobba" och massa annat. Jag svarade: "Jag vill jobba här och tjäna pengar så jag slipper ta studielån/boost på lägenhet så småning om." 


Nu, efter thailandsresan, är det enda jag kan tänka på resor. Jag vill backpacka, jobba utomlands, whatever. Jag vill bort. Nu har mina vänner antingen gjort det redan, eller pluggar och har ingen lust att göra det. Varför är jag så efter?

Jag vill inte resa själv, men jag har en värk i kroppen som varje dag säger åt mig att jag måste bort härifrån. Det är det enda jag tänker på nuförtiden. Planer inför framtiden. Men jag vill inte åka ensam. Tror inte jag skulle palla det, men vad har jag för val?