Busy week

I tisdagskväll gick jag och Silvia på bio i Täby. Vi såg Magic Mike XXL och whoa vad de kan röra höfterna. Ojoj. Roligare än förra dessutom.

Igårkväll var vi ett par stycken hos Matilda, innan de skulle vidare ut. Vi satt ute i solen och lekte och snackade, innan Silvia skjutsade hem mig.

Ikväll, torsdag, var jag hos Amanda och åt middag och myste med hennes familj. Vi grillade, spelade kubb samt snackade framför tvn med en skål jordgubbar. Älskar verkligen min extrafamilj!

En dag i Ellens anda

Idag är planen att bli frisk på riktigt. Jag är tung i kroppen, näsan rinner fortfarande och det känns ibland som att jag ska hosta upp lungorna. 
Så nu sitter jag här och ska introduceras  för Orange is the new black. Fleecebyxorna är på, fleecesnugglen är på, teet står redo och äppelbitarna är uppskurna. Mysdag!Hemkommen

Jag har nyss kommit hem från två veckor på Kos. Det första jag gjorde var att bajsa, och jädrar vad skönt att inte behöva slänga toapappret i papperskorgen. Veckorna har varit superbra, trots att jag drog på mig en smärre förkylning efter bara ett par dagar. Lyckades sova HELA flygresan, kanske undantag 15 min totalt, trots att jag satt bredvid sociala Simon som jobbat lite på Tylö. 

Det är kallt som i ett kylskåp här i Sverige, och regnar gör det också, så fleecebyxorna åkte på så fort jag kom innanför dörren.

Nu väntar jordnötssmörsmackor innan dagen startar på riktigt.