Glömde lite
Det var på denna brygga jag testade att blunda och gå baklänges när jag var 7 år gammal. Detta smarta experiment resulterade i att jag drattade baklänges i det iskalla vattnet en mörk och stormig oktoberfredag. 

Avkoppling

I skrivande stund ligger jag på rygg på bryggan på landet; strålande sol och en lätt bris. Musik i lurarna och i bakgrunden pratar mamma och moster. Jag älskar att vara på landet i ett par dagar. Det är väldigt avkopplande.
21 år gammal

Idag är min 21:a födelsedag. Egentligen blir det ju 22:a, om man räknar med dagen då man faktiskt föds.

Den här dagen har jag firat på bästa tänkbara sätt. Väcktes av sång, sedan vidare till tårta och presenter med mamma och Macke. Hela dagen spenderade jag med min älskade Mande. Det blev en dag helt i vårt spår; tacos, jordgubbar och choklad samt en tjejfilm i soffan, trånandes efter den snygga manliga huvudpersonen. Wow vad skönt det var att äntligen få ha mysdag! Som jag längtat efter min lilla pärla!! Hon hade till och med flagga på bordet, blåst upp ett helt paket ballonger samt gjort en efterrätt, åh älsklingspluttan.

Men dagen var inte slut där.
Mamma och Macke hämtade upp mig, för att sedan ta mig till restaurangen Pont i Hägernäs för middag med Sara och Christian. Jag var så mätt så jag trodde på riktigt att jag skulle kräkas, men jag åt en toast Skagen och lite glass till efterrätt. Så himla mysig dag!
Nu får jag gå ut lagligt i hela världen, wehå. Någon som vill åka till LA?