Gudarna är oenigaIdag är det Täby Kulturskolas dag på Rönningeby, och jag blev bjuden av två av mina ettor att komma dit och lyssna på deras fioluppspel. Självklart! svarade jag i torsdags, något som kändes halvkul när jag vaknade upp till regn i morse.. Efter att ha gått 3km i regn och blåst, strålade solen fram. Tjejerna var jätteduktiga! Fick skjuts till skolan av en av dem, för där väntade kalas. Jag blev även bjuden på kalaset av värden, himla mysigt men jag tackade nej. Ska in till stan och kolla kläder samt hälsa på mor på marknaden. Kanske ska jag se Frej vs Gais på IP 16.00, har inte bestämt mig än..

Lycklig

Jag har världens bästa jobb. Jag älskar det verkligen! Visst, det kan vara tufft ibland med all konflikthantering och så, men herregud vad jag älskar att jobba med barn! Barnen jag jobbar med är världens finaste dessutom!! 
Jag jobbar ju som bekant med 1:or, som elevassistent i 1B i höstas och 1A hela våren. Jag har även ansvar för 1B på fritids, trots att min kollega försöker sno åt sig den platsen. 

Idag hade 1B brännbollsmatch mot föräldrarna samt mig, Jessica och Linda. Det var helt fantastiskt mysigt!! Alla var så glada, solen sken och stämningen var på topp. Jag var URDÅLIG (behövde alla effekter jag kunde för att verkligen understryka hur dålig jag faktiskt var, gjorde alla fel man kunde göra). Men wow, jag älskar verkligen mina barn! Fick så många kramar och åh, har lite ångest över att lovet är så nära. Kommer få abstinens!

Så, nu har jag öst ur mig allt.

Gårdagskvällen

Igår var en rätt skum kväll. Jag var på min topp hemma hos Anna när vi sminkade oss. Fick drinkar av två översliskiga 34åringar på L'Angolo, hängde med ett par gmu:are på Max samt träffade lille Carl vid tunnelbanan. Det var nog höjdpunkten på kvällen.

Just nu är jag i bilen på väg hem till min systers nya hus, de flyttade in i förrgår. Det enda jag vill ha är chips. Wow, kom hit med en chipspåse och jag älskar dig för evigt.