Avslappning för kropp och själ


Det doftar apelsinblom i hela badrummet och ljusens sken smickrar kroppens former i det i övrigt nedsläckta badrummet. Ångorna från det varma vattnet lägger sig som en dimma på spegeln och skummet från badoljan flyter fritt i badkaret. 

Mitt i allt detta ligger jag och slappnar av. Jag läser spännande historier på mobilen och dricker hallonsoda. Förhoppningsvis löser värmen upp knutarna jag har i högra axeln, och den något rossliga halsen kanske blir frisk. Det är skönt att bara slappna av och släppa alla tankar på kläder och packning inför resan.

Like there's no tomorrowSäsongens förkylning har kommit krypande, halva fritids är utslaget. Jag har fantiserat om glass för min igentäppta hals hela dagen idag, och äntligen är det dags!

Man kan inte få allt

Jag och Anna ska se Mockingjay del 2 på den nya IMAXbion i Solna nästa fredag, vilket ska bli sjukt kul!

Enda kruxet är att det är skoldisco på skolan den kvällen, något jag inte mindes när jag köpte biobiljetterna. Jag har sett fram emot discot hela hösten och nu kan jag inte gå. Jag är så besviken på mig själv att jag inte kom ihåg det att jag har en klump i magen. Jag som så hemskt gärna ville gå..

Well, man kan inte få allt och jag är taggad på bion också! Jag önskar bara att jag kunde göra båda..