nrj & översovning

hejsan hoppsan allesammans :)
i fredags var det ju träning. första träningen på en vecka för mig, eftersom jag är sjuk. det gick väl sådär.. hostade som fan.. -.- sen på kvällen var jag bara hemma, pratade med clara & lovisa i telefon flera timmar, så det var väl ganska kul :)
på lördagen var jag hemma och typ fixade massa grejer. sen gick jag ner till centrum, bärande på mig stora tunga bag, köpte lite godis & åkte hem till clara :) jag droppade min bag där, julia kom typ lite senare & då blev vi skjutsade till tåget av ingela :) vi mötte 7 flickor där, orkar inte skriva vilka men dom vet vilka iallafall :) vi åkte in till östra station, träffade clara där och drog vidare till kungsträdgården. vi var typ där tidigt så det var inte så mycket folk. vi var där till 22.00, det var inte så jättebra tycker jag. thevoice var mycket bättre :)


men iallafall. då åkte julia och jag hem med tåg medans alla fick skjuts. vi gick hem till clara, fast vi hittade inte riktigt så vi fick gå runt en stund xD 8st av dom 10 som var på nrj skulle sova över. det var jättemysigt. vi åt upp mitt godis + 2 chipspåsar, & drack en massa läsk. vi somnade vid 3 haha, och dom flesta gick upp vid 10. det var bara julia som gick upp klockan 8, för hon hade b-lagsmatch med aik tidigt. alla åt frukost, utom julia då. sen drog jag hem. 13.30 åkte jag till ip för ikfrej skulle spela mot bollstanäs. det blev förlust. även fast vi ägde dom under hela matchen så blev det 3 snabba mål för dom i början. fast vi gjorde första målet iallafall :) resultatet blev iallafall 3-2 till dom. -.- när jag kom hem så duschade jag, och satte mig vid datan, som vanligt.. nu väntar jag på att marcus ska komma hem från träningen, så att vi kan äta middag. är skithungrig ;/ men nu pallar jag inte skriva mer. 
puss & kram <3