Näst sista..

Jag har inte skrivit på en vecka, och jag har inte kommit på någon bortförklaring heller. Bara inte orkat, typ :)
De senaste dagarna har jag i alla fall tittat på Grey's Anatomy (TACK ISABELLE) och disneyfilmer jag fått av min syster i julklapp. Ikväll blir det nog ett avsnitt Grey's samt Aladdin :)
Jag och mamma tittade på Eclipse idag. Hon tycker om den serien lika mycket som jag gör :) Filmen är lika bra som första gången, även fast jag tittat på bara Jacobs del och Edwards del också :) När jag såg den med mina systrar (26 & 28 år gamla) sa de hela tiden saker som:
VA? Är han 92a?! Han har ju typ huvudroll! Fatta Sara, en 19 åring! 10 år yngre än du, var är världen på väg..
Jättekul!

Juste! Jag har även varit på bio med Astrid :) Vi såg den nya Narnia, tror den heter Prins Caspian och Skeppet Gryningen. Den var mycket sevärd! ;D Eustace var väldigt gullig också! Det satt dock en familj supertjockisar framför oss, lite snuskigt att de satt och smaskade och så... ;S

Förresten så var jag och Sara på Ikea idag. Vi köpte skrivbord, en förvaringskorg, skrivbordsstol och en tavelserie. Tror nog det blir superfint! :D Fick ju VÄRLDENS ABSOLUT MYSIGASTE överkast/filt. Den är från Norge (Som för övrigt är världens mest berömda land för varma saker, t.ex. sockor, tröjor och filtar. Visste ni det?) och är beigevit. Först är det flis, och sedan är det fuskpäls som ser ut som en isbjörns. Skitmufflig!! Miicket nöjd!

Imorgon blir det upp tidigt, åka till Täby Centrum, försöka hitta en klänning/något annat elegant tills kvällen. Sedan hem, fixa möblerna, fixa i ordning, handla och åka till Vic. Jag, Julia, Carro och Astrid ska fira där, sedan sover alla -Astrid över :) Ska bli riktigt trevligt faktiskt! :)

Nu ska jag sova, nattinatti!