Temporärt farväl

Idag var det skolavslutning. Det innebär mys, film, pyssel och fika. Självklart hade fröken Ellen en nyinköpt tomteluva som tryckte hårt som bara den över öronen. Äsch, vad gör man inte för barnen? 

Den här skolavslutningen var lite speciell. Det var nämligen min sista dag på ett bra tag. Jag jobbar visserligen två dagar nästa vecka också innan lovet börjar på riktigt för mig, men många av barnen är lediga då. Det var konstigt att krama om de små liven och säga "vi ses i trean igen!" Både jag och barnen höll med om att det är evigheter tills dess. Dock kommer barnen vara väldigt delaktiga på min resa, i form av en liten nalle vid namn Pikachu. Längtar jag hem så har jag den att krama, min lilla trygghet (nallen är väl ca 1 dm hög).

Jag fick massor av fina hälsningar, lyckönskningar och paket, bland annat örhängen i form av hamburgare och godis samt ett iq-pussel till flyget. Så omtänksamt! Det som verkligen kändes i mitt lilla 21-åriga hjärta var alla fina ord från föräldrarna. Blev alldeles rörd när jag läste alla mail igårkväll. Jag har verkligen världens bästa jobb!!

Nu säger jag tack och godnatt!


Kommentarer:

1 en elev:

Hoppas att det är bra i nya zeeland!

Kommentera här: